Inred med egna fotografier

Att inreda ditt hem med egna fotografier gör det både vackert och personligt. Du får bilderna precis som du vill ha dem och kan välja motiven helt efter dina egna intressen. Så om du är en fena med kameran kan det vara hög tid att sätta dig ner och planera hur du ska dekorera dina väggar.

Vackra kläder, vackra foton

Du behöver inte vara professionell fotograf för att ta snygga bilder. Ett genuint intresse räcker långt och har du investerat i en bra kamera kan fotografierna bli ännu bättre. Eftersom du kan bestämma allt själv har du alla möjligheter att testa dig fram tills du får precis de bilder du tänkt dig. Är du exempelvis intresserad av porträtt eller fullkroppsfoton av människor, kan du skapa verkliga mästerverk. Planera positionerna väl, liksom klädval och liknande innan fotosessionen sätter igång; att göra en form av story board kan vara riktigt bra. När det kommer till kläder kan du hitta ett stort urval av väldigt vackra och smickrande kläder genom NA-KD, och gör du sedan fotona svartvita kommer du ha riktigt eleganta bilder att pryda dina väggar med.

Var kreativ och personlig

Ytterligare en idé för att göra dina bilder personliga är att fota vänner eller andra av dina nära och kära. Du kan fortfarande göra fotografierna speciella, vackra och kreativa – det behöver inte alltid synas vilka det är du fotograferar, men det kommer garanterat bjuda in till samtal när bilderna väl är upphängda. Att ha svartvita foton inramade ger ett elegant och sofistikerat uttryck till din inredning, men det är fortfarande upp till dig hur du vill vinkla bilderna och det eventuella temat, oavsett om bilderna är med eller utan färg. Själva upphängningen av bilderna påverkar också resultatet.

Vill du bli riktigt kreativ bjuder du in de du vill ha bilder av, och låter dem fota varandra. Är de inte helt hopplösa bakom kameran kan det här alternativet bli fantastiskt roligt och intressant. Och mer personligt än så här blir det nog inte. Så vad väntar du på – dags att börja ringa runt till dina vänner och plocka fram kameran!

Lumin