Inred med bilder

Att använda vackra bilder i sin inredning är inte bara en fin detalj. Det kompletterar inredningen genom att ge det liv och känsla via posters, fotografier och tavlor. En bra tavla kan hjälpa till att inge lugn i till exempel ditt sovrum, eller peppa dig på löpbandet varje morgon. Något som är populärt nu för tiden är posters med inspirerande texter på.


Posters är inte att underskatta

Teenager girl with a TV remote control looking for television program in the living room

Posters går lätt att förknippa med till exempel turnéaffischer eller liknande. Det kan kännas billigt. Numera finns det posters av alla dess slag som kan passa in i alla olika inredningsstilar. En poster går att beskriva som en bild utan ram. Bilden kan vara en vackert fotografi eller en illustration av en konstnär.. Det ligger oss lite extra nära om det är skapat av nordiska konstnärer och fotografer och illustratörer.

Det ramfria alternativet
Att inreda med bilder utan ram kan ha många fördelar. För vissa känns ram som en självklarhet men det kan även vara så att ramen tar för mycket uppmärksamhet av själva bilden. Nu för tiden tänker man mycket på stilrenhet när vi inreder och en poster har redan raka fina kanter som den är. Det behövs nödvändigtvis ingen ram. Det finns flera intressanta lösningar på upphängningen utan att använda sig av en ram. Du kan till exempel klämma fast överdelen av postern mellan två träbitar och hänga upp den med fastsatta snören. Konstruktionen går att likna vid en byxgalge. En poster går även att ha ståendes på en byrå lutades mot väggen. Det är bara fantasin som sätter gränser för hur vi kan visa upp våra tavlor och posters. För att skapa lite extra dynamik kan man även använda sig av
flera posters och tavlor i olika storlekar.

Skapa dina egna mönster och använd olika motiv till att pryda väggarna där hemma.

Lumin